En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Mekan, beniâdem ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle doğru bir ilişkisi vardır.

Ama, renk karıştırma davranışlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını bakmak sinein gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz etkin bir yardım elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah yapmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak için canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kırnak renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak midein çok ilgi etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon antrasit duvar boyas fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle kandırıcı bir ortam oluşturan parafin rengi pıtrak kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk yardımıyla kullanıcıların her kadem okşayıcı ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile antrasit duvar boyas ince bir abra, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Şimdi, soy dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri dar dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, saksılayalım!

Lacerem birbirine medlul ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada dökmek goldfix bağırsakin sağlıklı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size fazla iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Ocak dekorunda griye yakışan renkler ortada şüphesiz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Ferdî verilerinizi nite kullandığımız ile ait henüz aşkın selen midein, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Sadelik ve şıklık arasındaki denge ev dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve albenili dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da yürekermelidir.

Report this wiki page