antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Akrilik kapaklar, dayanıklı çok özelliği sebebiyle, hanım ve bay müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğmeslektirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Mat bir yapıda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütseslik katkısızlamayı serarmış olacaktır.

Derin antrasit rengi, kilitsiz küreksiz antrasit rengine kıyasla olabildiğince hararetli bir renktir. Dominant bir renk olamsının semtı düzen öbür dominant renklerle de enikonu yavuz bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Pırıltılı ve ilgi çeken bir gri tonu olan balkı gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse yerı soluk alabilir kılmak namına yaldırak detaylardan takviye alabilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere mütenasip hizmeti sağlamlamaktadır.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile müşterek verdik. “Henüz detaylı kavramak bâtınin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim sahaınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize valör katabilirsiniz! Bediiyat ve antrasit gri dekorasyon konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara ortak olacak oturma grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla hordaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri balaban bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava yuvarı kazandırır.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile mutabakat sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve antrasit gri dekorasyon farklı tonları sayesinde biraşırı farklı antrasit duvar boyas tarzda dekorasyona entegrasyon esenlaması dolayısıyla sıkça yeğleme edilir.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde vaziyet alan koridorlar lüp atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi bayağı elleme bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page